tiistai 30. heinäkuuta 2013

Aarteita!

No nyt on taas tehty mahtavia löytöjä oikein urakalla! Perinteisillä Kangasalan restaurantapäivillä auto täyttyi jos jonkinmoisista aarteista, kuten joka vuosi. . Tässä muutamia löytöjä:

Pieni laatikosto, jossa muoviset sarviksen laatikot. Tämä odottaa hiomista ja uutta maalia pintaansa. Tähän on hyvä jemmata kaikenlaista pikkusälää, jota tuntuu vaan kerääntyvän joka paikkaan. . 

Söpö pikkuhyllykkö muovisilla laatikoilla. Leipomisvälineet löysi täältä uuden kodin : )

Rouhea metallilamppu, jonka saa kiristimillä vaikka pöytään kiinni. Just ihanan ruosteinen ja kulunut! Tarvii vaan pikkuisen rasvata niveliä, on aika jäykän oloinen kaveri. . Samalta myyjältä ostettiin toinenkin metallivalaisin, joka on vaaleansininen väriltään ja siinä on haitarivarsi. En vaan tähän kuvaussessioon löytänyt sitä, mies on sen jo johonkin jemmannut. .

Iso Ericsson- kello, joka on palvellut metallipajassa aiemmin. Nyt se odottaa, että joku ehtisi tsekata koneiston kuntoon niin kello pääsee raksuttamaan meidän seinälle.

Ah, niin kaunis Heikkilä oy:n mekko ♥  Ja mikä parasta, koko oli meikäläiselle just passeli! En nimittäin alkanut sovittelemaan mekkoa kovassa helteessä ostohetkellä, sen verran lämpimän oloinen vaate on. . Eli syksyä ja talvea odotellen. .  : )

Kuvaa en myöskään saanut suuresta Hoover- valomainoksesta, joka myös sai meiltä uuden kodin. Tai tarkemmin se pääsee valaisemaan miehen tulevan harrastetallin seinää. .
Siis tämmöisellä logolla varustettu valomainos, halkaisijaltaan mainos on varmastikin lähemmäs metrin kokoinen. 
Seuraavat löydöt tuli tehtyä muutama päivä myöhemmin kaverin vanhempien vintiltä, kellarista ja piharakennuksilta. Itse isäntä on kolunnut huutokauppoja monia kymmeniä vuosia ja tavaraa oli aikaslailla! Mieheni kanssa oltiin kuin muksut karkkikaupassa; joka laatikon, pussukan, oven takaa löytyi aina vaan mahtavampia tavaroita ja siellä olis voinut löytöretkeillä monta tuntia! Lapsoset onneksi pääsivät neidin kummitädin ja kummisedän luo leikkimään, he kun sattuvat asumaan kaverin vanhempien napurissa : ) Tässä muutamat otokset löydöistä:

Ihan mahtava vanha kahvipapujen annostelija, johon suunniteltiin laittavamme vanhoja kahvipurkkeja sisään lasien taakse. Yksi "kaukalo" uupuu, sellainen täytyy jostakin hommata tai tehdä.


Kaunista pikkusälää

Hauskat Lival- valaisimet

Todella painava kullanhohtoinen vanha täkki, keltainen koristeellinen täkki ja hilpeä retro- kylmälaukku : ) Mun kaapit kyllä jo pursuaa kaikenlaisia täkkejä ja vilttejä, mutku nuo vanhat täkit on vaan niin ihania. . Ja käytännöllisiä! 


Muutama rulla löytyi myös vanhoja tapetteja, vähän kärsineitä tosin, mutta kelpaa askarteluun tai johonkin pieneen pintatuunaukseen.

Ja sitten mieheni löysi taas valomainoksen, Singer- merkkisen tällä kertaa. Se odottelee myöskin tallin seinään pääsyä. Talliprojektista muuten tulossa lisää myöhemmin. .


1 kommentti:

  1. Oijoi! Noi naapuristamme tehdyt löydöt olikin jo kertaalleen katsastettu (paitsi toi ruusupurkki multa jäi näkemättä - i h a n a !). Restaurannasta kans melkoisia aarteita. Eniten sykähdytti kello, metallinen valaisin ja toi mekko. Uuh, iiiihhanii!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, kiitos! :)