maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lomareissu!

Lähdettiin miehen kesäloman alkajaisiksi tekemään kolmen päivän reissu Ähtäriin ja Tuuriin. Ähtärin eläintarhassa on pitänyt käydä jo monena vuonna, mutta ei vaan ole saatu aikaiseksi.. Nyt oli toisaalta just hyvä aika lähteä kun lapsoset on jo isompia eikä tarvi murehtia vaippa- yms. asioista.. Hyvin jaksoivat kävellä sen koko kolmen kilsan lenkin, joka eläinpuistossa tehtiin. Todella kiva paikka, jonne jo suunniteltiin ens kesänä uutta reissua :)
Röh!
Pikkupossuläjä :)

"Bambi!"
Kyllä oli mahtava häntä tällä lumileopardilla. . Muutenkin UPEA otus!


Miau!


Ylväänä korkealla kalliolla, huhuuu. . 

Kavereilla oli ruoka-aika, mumsmums.

Mörri tolpan nokassa odottelee ruokaa

Ei kelvannu särkikalat. .

Vähän poseerausta :)

Mikä häntä!!

Ekaksi yöksi majoituttiin hotelli Mesikämmeneen, joka oli aika erikoinen esiin jätettyine betonirakenteineen ja kallioseinineen. 

Aamupalan jälkeen lähdettiin jatkamaan matkaa kohti Alahärmää ja Powerparkkia. Muksuille ostettiin rannekkeet ja meille aikuisille parit liput. Hyvin pärjättiin niillä, koska aika moneen laitteeseen pääsi aikuinen ilmaiseksi lapsen kanssa. Tosi kiva homma! Siellä tulikin sitten vietettyä ihan koko päivä ja lapsoset simahti melko nopeesti autoon kun huvipuisto jäi taakse.. ;) Matka jatkui kohti Tuuria ja hotelli Onnentähteä. Olihan se aika luksuspaikka. . Vois mennä toistekin! :)
Dragon tower, joka nousi vaatimattomaan 75 metrin korkeuteen. .

Näkymiä Giant Wheelistä. Sain hirveän korkeanpaikanpaniikkikohtauksen enkä pystyny muutakun puristamaan keskitangosta rystyset valkoisina. . Vähän kyllä harmitti jälkikäteen. . Mutta onneks oli kamera mukana ja mies, joka otti kuvia :)

Thunderbird, maailman 10. parhaaksi puuvuoristoradaksi valittu jättiläinen.  Tällä kertaa jäi testaamatta, mutta ehkä ens kesänä. .

Upeita rakennuksia!
Olihan nämäkin pakko kuvata! :)

2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan ja koko blogi kahlattu läpi :)

  Ihania reissukuveja, varmasti oli ikimuistoinen kesälomamatka teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, kiitokset ihkaensimmäisestä kommentista!! :D

   Ihan mahtava reissu oli ja ilmatkin oli mitä parhaimmat! Ens kesänä varmasti uudelleen :)

   Poista

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, kiitos! :)