keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Viimeisimpiä löytöjä

Viimeaikoina on tullut aika ahkeraan koluttua kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia. Ja kivoja löytöjä on tullutkin tehtyä! Tuossa meidän kodin lähellä on yks parhaista kirppiksistä ja sieltä en oo varmaan ikinä tyhjin käsin lähtenyt.. Tässä muutamat viimeisimmistä löydöistä:


Vanha opetustaulu löytyi purettavasta koulusta, jossa järjestettiin irtaimiston myyjäiset. Vähän on toinen reuna kaarella, täytyy se yrittää suoristaa.. Näitä opetustauluja oli ihan hirveästi siellä, mutta harmillisesti lähes kaikki oli homeessa tai muuten todella huonossa kunnossa.. Onneksi tämä hyvä yksilö sieltä osui silmään! 

Iiiihana Pfaff-ompelukone! Tähän täytyy etsiä vielä jostakin käyttöohjeet niin pääsee kunnolla surauttelemaan!  Vanhat ompelukoneet on kyllä ihan parhaita!

Mieheni löytö, kantikas pikkupöytä. Molemmilla sivuilla kaksi pientä vetolaatikkoa ja hyllyt. . .

. . . ja toisella puolella lukittava " baarikaappi" kahden pullon telineellä.

Ja kaiken kruunaa pöydän päällä oleva lasilevy, jonka alle mahtuu laittamaan esim. kuvia, postikortteja tms. Tällä hetkellä siellä on vanhoja mainoksia. Nekin on löytynyt monta vuotta sitten kirppikseltä eikä aiemmin niille ole keksitty sopivaa paikkaa. Eli tämä pöytä on oikea monitoimikaluste ja yksi parhaista ostoista ikinä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, kiitos! :)