10 palaa
100g voita
120g tummaa suklaata
2,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
1,5dl vehnäjauhoja
1dl rouhittuja pähkinöitä
* Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. (itse sulattelen aina mikrossa) Jäähdytä seosta hieman.
* Lisää sokeri ja vaniljasokeri seokseen.
* Vatkaa munat kevyesti.
* Lisää munat ja jauhot suklaaseokseen.
* Lisää lopuksi pähkinärouhe.
* Voitele vuoka (halutessasi myös korppujauhoita). Kaada taikina vuokaan.
* Kypsennä uunin keskitasolla 180 asteessa n. puoli tuntia.
* Kakun kuuluu olla pinnalta rapea, mutta keskeltä vielä kostea.
* Jäähdytä kakku ennen kumoamista tai tarjoile suoraan vuoasta.
* Tarjoa vaniljajäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Makoisaa viikonloppua! : ) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, kiitos! :)