keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Otoksia olkkarista


                  

Heipparallaa, onkin taas vierähtänyt tovi etten ole ehtinyt blogin puolella pyörähtämään! On ollut häitä, polttareita, synttäreitä, mallihommia (?!) leivontaproggiksia, uutta työpaikkaa ja mitä näitä ny oli. . ; ) Kiirusta on siis pukannu, mutta nyt taitaa isommat kiireet hetkeksi helpottaa! Tai, no onhan tuossa se joku Joulu(stressi) puskemassa kovaa vauhtia, mutta ei nyt toivottavasti ihan vielä : )

Ajattelin lätkäistä tänne nyt muutaman kuvan meidän olohuoneesta. Innostuin siellä räpsimään eräänä päivänä kuvia, kun aurinko paisteli niin kauniisti ja huoneessa oli jotenki kiva fiilis. Olkkari on siis meillä lähes ainoa huone, johon paistaa aurinko edes joskus. . Noh, äkkiäkös se fiilinki kyllä meni ohi, kun aurinko paljasti meidän järkyttävän likaiset ikkunat, pölypallot, lasten sormenjäljet ym. mukavaa.. : D


Vihreetä"Tijuana rose"
           


 
Tämä tassutuoli on yksi viimeisimmistä löydöistä ja paras istumapaikka olohuoneessa

Villasukat + pönttöuuni on talvella aika pop!

(hieman hämmentävä tuo telkkariheijastus taustalla . . )

Kuvia rakkaista ♥

Tää tarvis vissiin jonkun valonlähteen kupuunsa! : )Tuo pönttöuuni mahdollisesti maalataan vielä joskus jonkun väriseksi . . Olkoon vielä toistaiseksi tuommoinen romuluinen, sopii meille!


Neidin varpaat pilkistää : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, kiitos! :)